Inspirerende video over natuurinclusief bouwen - KAN bouwen

Inspirerende video over natuurinclusief bouwen

Vogelbescherming Nederland, de Zoogdiervereniging en provincie Noord-Brabant hebben een video uitgebracht over natuurinclusief bouwen. Experts uit de bouw, vastgoed en groene sector geven daarin concrete tips over groen en toekomstigbestendig bouwen.

Door natuurinclusief te ontwerpen en te bouwen, creëer je een gezonde en aantrekkelijke leefomgeving. Voor mensen en voor de natuur. Groene dorpen en steden zorgen voor verkoeling in de zomerhitte, zuiveren de lucht, vangen overtollig regenwater op en bieden volop ruimte aan mede-stadsbewoners, zoals de huismus, gierzwaluw, merel of gewone dwergvleermuis.

Wil je meer praktische informatie over maatregelen waarmee je projecten natuurinclusief kunt maken? Kijk dan ook eens op bouwnatuurinclusief.nl.