Kennis & Inspiratie - KAN bouwen

Praktische kennis en inspiratie voor projectontwikkelaars en bouwbedrijven

Het KAN platform verzamelt en verspreidt praktijkgerichte kennis. Zonodig wordt er een vertaalslag gemaakt om bestaande informatie beter af te stemmen op de behoeften van onze achterban.

In het onderdeel ‘Kennis & Inspiratie’ vind je actuele, praktijkgerichte informatie over klimaatadaptief bouwen mét de natuur.

KAN publicaties
Als deelnemers aan het KAN platform een bepaald knelpunt verder willen uitdiepen dan vormen we een themagroep, bestaande uit experts en praktijkprofessionals. De themagroep krijgt de opdracht om oplossingen in kaart te brengen. Hier rolt meestal ook een factsheet of brochure uit.

KAN Bulletin
Het KAN Bulletin is onze e-mail nieuwsbrief, die gemiddeld twee maal per maand verschijnt. Meld je hier aan.

KAN Café
Het KAN platform organiseert iedere eerste donderdag van de maand een online KAN Lunchcafé. We belichten inspirerende projecten en we gaan in gesprek met gasten die gespecialiseerd zijn in de praktijk van klimaatadaptief en natuurinclusief ontwikkelen en bouwen.

Nuttige links
Er zijn veel websites te vinden met goede informatie over natuurinclusief en klimaatadaptief bouwen. We hebben er een aantal voor je geselecteerd.