ClimateCafé GroenBlauw met Tim van Hattum - KAN bouwen

ClimateCafé GroenBlauw met Tim van Hattum

Het ClimateCafé GroenBlauw is dé plek voor (jonge) professionals om kennis op te doen over groenblauwe klimaatoplossingen. Georganiseerd door Floris Boogaard en Sidney Stax

Sinds januari 2021 wordt ClimateCafé GroenBlauw bezocht door een groeiende groep betrokken enthousiastelingen uit Nederland en buitenland. Iedereen is elke dinsdag welkom om 16:30 in deze Teamslink. ClimateCafé GroenBlauw is informeel en laagdrempelig, je kunt komen wanneer het uitkomt of het online later terug kijken op YouTube. De kijkers zijn vooral studenten, maar het ClimateCafé is ook voor professionals rond het maaiveld interessant.

Op 30 januari is het thema: Nederland in de toekomst, hoe moet dat nou verder…

Met Tim van Hattum, klimaatexpert en schrijver. Hij werkt als Hoofd van het Klimaatprogramma bij Wageningen University & Research. Tim heeft ruim 25 jaar ervaring als consultant, beleidsadviseur en onderzoeker en werkt aan klimaat en water vraagstukken in Nederland en internationaal. De afgelopen jaren was hij regelmatig in de media om te spreken over klimaatoplossingen en de complexe uitdagingen voor Nederland.