ClimateCafé GroenBlauw over KAN platform - KAN bouwen

ClimateCafé GroenBlauw over KAN platform

Het ClimateCafé GroenBlauw is dé plek voor (jonge) professionals om kennis op te doen over groenblauwe klimaatoplossingen. Georganiseerd door Floris Boogaard en Sidney Stax

Sinds januari 2021 wordt ClimateCafé GroenBlauw bezocht door een groeiende groep betrokken enthousiastelingen uit Nederland en buitenland. Iedereen is elke dinsdag welkom om 16:30 in deze Teamslink. ClimateCafé GroenBlauw is informeel en laagdrempelig, je kunt komen wanneer het uitkomt of het online later terug kijken op YouTube. De kijkers zijn vooral studenten, maar het ClimateCafé is ook voor professionals rond het maaiveld interessant.

Op 21 november is het thema: Kent u KAN? Projectontwikkelaars, bouwbedrijven en gemeenten sluiten zich aan bij het KAN platform om kennis te ontwikkelen en ervaringen te delen op het gebied van klimaatadaptief bouwen, wateroverlast, hittestress, biodiversiteit en natuurwaarde. Claudia Bouwens vertelt over diverse (platform)bijeekomsten en natuurlijk de kersverse KAN brochure met tips en trucs voor ontwerp en implementatie voor GroenBlauw.