Duurzaam Gebouwd Op Locatie: Gelukkig en gezond werken en wonen - KAN bouwen

Duurzaam Gebouwd Op Locatie: Gelukkig en gezond werken en wonen

Je levensverwachting verhogen met vijf of zelfs tien jaar is geen utopie: door te leven in een blue zone ben je gelukkiger, gezonder en geniet je jaren langer van het leven. Op dit moment zijn er een spaarzaam aantal van die zones in de wereld en heb je geluk als je er mag vertoeven. Dit is je unieke kans om een blue zone te voelen en zelf te ervaren tijdens Duurzaam Gebouwd Op Locatie op woensdag 3 juli in Utrecht!

Samenwerkingen voor gebieden waarin het gezond, veilig en gelukkig wonen en werken is, ondervind je aan den lijve tijdens dit event. Je hoort van onder anderen Lodewijk Hoekstra en Onno Dwars hoe zij de versnelling inzetten om natuurinclusieve en gezonde gebieden werkelijkheid te maken.

Ga mee op excursie naar Cartesius en leer alles over deze gezonde en gelukkige gebiedsontwikkeling. Daarnaast kun je deelnemen aan de tour door Houtwerk II op Campus Werkspoor. Dit circulaire en duurzame gebouw met een massief houten draagstructuur slaat veel CO2 op en maakt gebruik van hergebruikte materialen. Ontmoet de makers en ontdek de details van ontwerp tot realisatie.

Schrijf je hier in