Natuurinclusiviteit op Building Holland - KAN bouwen

Natuurinclusiviteit op Building Holland

Op donderdag 4 november organiseert Congres Natuurlijk een middagsessie over Natuurinclusief Bouwen. Met twee workshops die zowel interessant zijn voor de bezoekers aan Building Holland die hun kennis willen updaten, als voor deelnemers die exclusief deze Natuurinclusief bijeenkomst willen bezoeken. Reserveer dus vandaag nog een van de 75 beschikbare (gratis) tickets.

De middag is als volgt opgebouwd:

13:00 Natuurinclusief bouwen voor beginners (onder voorbehoud)

14:00 Korte pauze

14:15 Werklandschappen van de toekomst

In de tweede workshop aandacht voor Groene, Gezonde en Klimaatbestendige Bedrijventerreinen. Ofwel: de werklandschappen van de toekomst. Een coalitie van 20 partijen onder leiding van IVN wil dit de nieuwe standaard laten worden voor de ruim 3.000 bedrijventerreinen in Nederland. Hiervoor wordt een aanvraag ingediend bij het Nationaal Groeifonds. Jelle de Jong, directeur IVN, licht toe wat er nodig is voor deze groene revolutie op de bedrijventerreinen. Én wat groen oplevert voor ondernemers, medewerkers en omwonenden.

Schiphol Trade Park wil het meest innovatieve en duurzame bedrijventerrein van Europa zijn. Sinds enkele jaren is daar de ambitie bij gekomen om ook het meest groene en biodiverse bedrijventerrein te zijn. Dit enthousiasme is overgeslagen op de (logistieke) bedrijven, zij trachten elkaar te overtreffen in hun groene ambities. De openbare ruimte kan ook radicaal veel groener dan eerder gedacht. Wat is het geheim van Schiphol Trade Park? Rob de Wit (gebiedsontwikkelaar) licht een tip van de sluier op.

Meld je gratis aan

Praktische informatie
Zodra je binnenkomt in beurshal F, neem je de trap naar boven. Hier krijg je jouw toegangspas waarna je door kunt lopen naar de Welcome Area. Hier staat een balie van Duurzaam Gebouwd. Meld je hier bij binnenkomst, dan verwijzen wij je door naar de juiste ruimte. Ook voor overige vragen over het evenement kan je bij deze balie terecht.

Coronaregels
We mogen weer fysiek een beurs bezoeken, maar helaas zitten hier nog wel regels aan vast. Doordat we gebruik maken van een coronatoegangsbewijs mogen we binnen de 1,5 meter los laten. Dit betekent dat je op de dag zelf een negatieve test laat zien óf kunt laten zien dat je volledig gevaccineerd bent of aantoonbaar genezen van corona.

Openbaar vervoer
Metro/tram: Vanaf station Amsterdam Centraal kan je metro 52, de nieuwe metro van Amsterdam Noord naar station Amsterdam Zuid, nemen. Deze snelle verbinding brengt je binnen 6 minuten van Amsterdam Centraal naar de RAI, halte Europaplein. Je kunt ook tram 4 nemen en uitstappen bij halte Europaplein.

Trein: De RAI heeft een eigen station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand, slechts 3 minuten lopen, van het complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein.

Parkeren
Mocht je met de auto komen dan kun je het beste parkeren in P3 of P4 bij de RAI.