Webinar MIA/Vamil: voordeel bij Circulair & Natuurinclusief Bouwen - KAN bouwen

Webinar MIA/Vamil: voordeel bij Circulair & Natuurinclusief Bouwen

Voor 2024 is de MIA/Vamil regeling flink op de schop gegaan. Duurzame bouwplannen en investeringen die biodiversiteit beschermen of versterken, kunnen gelukkig nog volop aanspraak maken op de regeling. Je hoort over de actuele financiële kansen in een interactief webinar, met veel ruimte voor vragen.

Het webinar vindt plaats op dinsdag 12 maart, van 10.00-11.30 uur.

De MIA/Vamil is een fiscale regeling voor investeringen in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen en technieken. Een succesvolle aanvraag kan fors bijdragen aan een circulaire businesscase. Dit jaar zijn de voorwaarden voor aanvragen flink veranderd. Tijdens hetwebinar krijg je informatie over de actuele Milieulijst en je krijgt inzicht in alle bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en/of de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Er is daarnaast volop ruimte om je vragen rechtstreeks aan experts te stellen.

Het webinar wordt georganiseerd door RVO, het Lente-akkoord Circulair Industrieel Bouwen en het KAN platform.

Het programma

  • 10.00 Introductie door Sander Woertman, programmaleider Lente-akkoord Circulair Industrieel Bouwen
  • 10.10 Presentatie Lonneke de Koning, adviseur duurzaam bouwen en circulaire economie bij de MIA/Vamil-regeling van RVO
  • 10.40 Eerste ronde vragen
  • 10.50 Vervolg presentatie
  • 11.10 Tweede ronde vragen en gesprek
  • 11.30 Afsluiting

Aanmelden

Mocht je van tevoren vragen hebben die je behandeld wilt hebben tijdens het webinar, dan kun je deze mailen naar info@kanbouwen.nl.