Week van de Groene Tuin - KAN bouwen

Week van de Groene Tuin

Samen met een groot aantal partners organiseert Milieu Centraal van 12 t/m 18 april de Week van de Groene Tuin. De campagne maakt onderdeel uit van de overkoepelende campagne ‘Een groener Nederland begint in je eigen tuin’, net als het NK Tegelwippen en de Maand van het Vergeten Plantseizoen.

Diverse partijen zetten zich in om Nederlandse tuinen te vergroenen en samen ontwikkelen zij initiatieven om inwoners te helpen hun tuin klimaatadaptief en biodivers in te richten.

Speciaal voor professionals is er een mooie toolkit die je hier kunt downloaden. Kijk vooral even naar de infographics en de video’s in de toolkit. Die blijven ook na de actieweek bruikbaar als laagdrempelig voorlichtingsmateriaal. Geschikt als je bewoners wil stimuleren om een groene, tegelvrije tuin aan te leggen.