Save the date: 6 juni KAN platformbijeenkomst ‘Natuurinclusieve stadsontwikkeling: stad/gebied/gebouw’ - KAN bouwen

Save the date: 6 juni KAN platformbijeenkomst ‘Natuurinclusieve stadsontwikkeling: stad/gebied/gebouw’

Op dinsdagmiddag 6 juni organiseert het KAN Platform, samen met het SIGS-netwerk (WUR), een groots opgezette KAN platformbijeenkomst.

Voor ons ligt een grote bouwopgave, én de wens om dit voor een belangrijk deel binnen bestaand stedelijk gebied te doen. Is het mogelijk om natuurinclusief te verdichten? En daarmee de biodiversiteit van de stad te verbeteren? Hoe doen we dat op stad- en ontwikkellocatieniveau, en hoe maken we meteen de koppeling met klimaatadaptatie, woonplezier en andere opgaven?

Doelgroep voor deze bijeenkomst zijn de sleutelspelers voor deze opgaven: Rijk en gemeenten, KAN deelnemers (ontwikkelaars, ontwikkelende bouwers, bouwbedrijven), landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, ecologen en groensector. Deelname is gratis.

Locatie: Naturalis, Leiden

Datum: dinsdagmiddag 6 juni van 12.00 tot 17.00 uur

Je kunt je hier aanmelden