Congres Natuurlijk - KAN bouwen

Congres Natuurlijk

Met jaarlijks meer dan 400 enthousiaste deelnemers is Congres Natuurlijk dé ontmoetingsplek voor mensen die meer willen weten over een natuurinclusieve leefomgeving. Door de festivalachtige opzet stel je eenvoudig op basis van je eigen interesses jouw ideale dag samen. Met een mix van kennis, netwerk, ontspanning, inspiratie en concrete adviezen.

Op elk moment van de dag kun je kiezen uit keynotes, praktijk- en kennissessies, excursies, speedconsults, ontwerpateliers, innovaties en meer. En in de Lounge is er de hele dag gelegenheid voor ontmoeting, ontspanning en inspanning met tal van Infopoints, games, werkateliers en meer. De editie van vorig jaar werd mede door deze opzet gewaardeerd met een mooi rapportcijfer: 7,8.

Het programma vind je hier. Leuk om te weten: KAN programmaleider Claudia Bouwens neemt deel aan de sessie “Natuurinclusief bouwen als standaard”, waarin onder andere het recent verschenen OSKA-rapport ter sprake komt, en de sessie “Top 10 Natuurinclusief Bouwen voor Gezondheid” (zie ook dit artikel).

Aanmelden kan hier.