KAN Café met Hiltrud Pötz - KAN bouwen

KAN Café met Hiltrud Pötz

Hiltrud Pötz is architect en adviseur. Coen van Rooyen gaat met haar in gesprek op donderdag 6 april van 13:00 tot 14:00 uur.

Hiltrud is ‘KAN-architect’ avant la lettre, met meer dan 30 jaar ervaring. Daarnaast schreef ze het inspirerende naslagwerk ‘Groenblauwe netwerken voor veerkrachtige steden’ met talloze projecten uit binnen- en buitenland. Wanneer is voor haar een project geslaagd? Hiltrud loopt met Coen haar boek door en laat per hoofdstuk goede voorbeelden zien.

Dat wordt dus een zeer inspirerend KAN café met projectvoorbeelden voor de wateropgave, hitte, biodiversiteit, stadslandbouw en luchtkwaliteit. Je kunt je hier aanmelden.

Omdat wij zo enthousiast zijn over Hiltruds boek, verloten we één exemplaar onder de bezoekers van het KAN Café. Geef zelf antwoord op de vraag die Coen van Rooyen altijd aan zijn gasten voorlegt: wat is jouw natuurbeleving van de afgelopen week? Stuur je antwoord vóór vrijdag 7 april naar info@kanbouwen.nl. De inzender met het origineelste antwoord ontvangt een exemplaar van het boek ‘Groenblauwe netwerken voor veerkrachtige steden’.