Niels Götz over de 7 verleidingsprincipes van Cialdini - KAN bouwen

Niels Götz over de 7 verleidingsprincipes van Cialdini

Op maandagmiddag 17 april is er weer een live bijeenkomst van de KAN themagroep ‘Nieuwbouwbewoners verleiden tot natuurinclusieve tuinen’, dit keer in de Tuinen van Appeltern. Omdat het programma voor deze middag erg vol werd, hebben we besloten om het onderdeel met de gedragspsycholoog Niels Götz apart te organiseren in een digitale bijeenkomst.

Deze extra sessie van de themagroep ‘Nieuwbouwbewoners verleiden tot natuurinclusieve tuinen’ organiseren we online op maandag 27 maart van 15.00 tot 16.00 uur.
Tijdens deze digitale bijeenkomst licht Niels Götz nog eens de 7 verleidingsprincipes van Cialdini toe. Vervolgens gaan we met elkaar persona’s beschrijven. Persona’s zijn karakterschetsen die de belangrijkste aspecten van je gebruikers bevatten. De gebruikers zijn in dit geval kopers of huurders van nieuwbouwwoningen. Het omschrijven van de juiste persona’s biedt handvatten om communicatiemaatregelen effectiever te maken.

Wil jij bij deze bijeenkomst zijn? Geef je hier dan apart voor op. Je ontvangt een week voor de datum de bevestiging, de deelnemerslijst, de benodigde voorbereiding en de link naar de digitale bijeenkomst.

Zie ook:
Hoe bouwpartijen hun bewoners verleiden de tuin te vergroenen (verslag mei 2022)
Communiceren over natuurinclusieve tuinen: 8 groene projecten en evenzoveel lessen (verslag oktober 2022)