Hoe maak je je project klimaatbestendig? - KAN bouwen

Hoe maak je je project klimaatbestendig?

Welke maatregelen zijn beschikbaar om je project klimaatbestendig te maken? Denk aan wadi’s, waterdoorlatende verharding, retentiedak. Deltares heeft 37 maatregelen in een handout gezet en kort en bondig beschreven. Steeds met voorbeeldfoto en een duidelijke tekening.

Wat is het effect van het toepassen van deze maatregelen in jouw project? Dat kun je uitvinden door je project in te voeren in de Toolbox Klimaatbestendige Stad. Een aanrader voor stedenbouwers, landschapsarchitecten en ontwikkelaars. Je kunt supermakkelijk je projectomtrek invoeren en het effect van maatregelen laten doorrekenen. 

De Toolbox Klimaatbestendige Stad is ontwikkeld door Deltares, DLO-WenR, BoschSlabbers en Atelier GroenBlauw.