KAN platform enquête - KAN bouwen

KAN platform enquête

In januari 2020 zijn Bouwend Nederland, NEPROM en WoningbouwersNL gestart met het KAN platform. Doel: klimaatadaptief en natuurinclusief bouwen een vanzelfsprekend onderdeel maken van de nieuwbouw praktijk. Inmiddels zijn we bijna drie jaar verder. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Kunnen we met het KAN platform de gewenste transitie realiseren? Welke wijzigingen moeten we de doorvoeren?

Om hier achter te komen willen we jou, als trouwe bezoeker van de KAN website, een aantal vragen stellen. Invullen kost (denken we) 10-15 minuten.

Als beloning voor jouw tijd en input, verloten we onder de respondenten vijf exemplaren van het boek ‘Groenblauwe netwerken, handleiding voor veerkrachtige steden’, herziene uitgave 2022 ter waarde van 51 euro.

De uitkomsten van de enquête verwachten we in januari 2023 via de website en het KAN Bulletin te kunnen verspreiden. De winnaars van de boeken maken we in december bekend.

Je kunt hier de enquête invullen. Graag vóór 11 november.

Alvast dank voor je tijd!