Aanrader: uitgebreide terugblik Congres Natuurlijk - KAN bouwen

Aanrader: uitgebreide terugblik Congres Natuurlijk

Op 19 november 2020 vond de tweede editie van Congres Natuurlijk plaats. Het was een dagvullend online programma vol actuele kennis en inspiratie rond het thema natuurinclusief bouwen. Ook het KAN platform leverde een bijdrage met een KAN Café.

Alle keynotes en sessies zijn nu terug te zien op de congres website op één handige overzichtspagina.

Inspiratiemagazine
Mede op basis van de oogst van Natuurlijk 2020 is deze maand ook het Inspiratiemagazine Natuurinclusief Bouwen verschenen. Het is een bundeling van inspirerende, enthousiasmerende maar ook concrete en praktische ontwikkelingen op het gebied van natuurinclusief bouwen.

Vraag een gratis exemplaar van het Inspiratiemagazine Natuurinclusief Bouwen aan.