Tijdloos tuinmagazine voor bewoners - KAN bouwen

Tijdloos tuinmagazine voor bewoners

Het KAN Platform heeft samen met stichting Steenbreek een tijdloos tuinmagazine gemaakt. Speciaal voor kopers en huurders van nieuwbouw woningen.

Ben jij projectontwikkelaar, belegger, verkoopmakelaar, verhuurbegeleider voor nieuwbouw, of gemeentelijk projectleider, en heb jij de ambitie om jouw nieuwbouwproject zo groen mogelijk te realiseren? Dan wil je ongetwijfeld ook de toekomstige bewoners inspireren om hun tuin natuurinclusief in te richten.

Het KAN Platform kan je hierbij helpen: onze publicatie Een natuurinclusieve tuin – Hoe verleiden we bewoners in de nieuwbouw? bevat een stappenplan om bewoners te bewegen tot het aanleggen van een klimaatadaptieve en natuurinclusieve tuin. Daarnaast heeft het KAN Platform, samen met stichting Steenbreek, een tuinmagazine voor bewoners gemaakt, getiteld ‘Je Nieuwe Tuin’.

Tijdloos
Het glossy magazine geeft bewoners van een nieuwbouwwoning een schat aan informatie in de vorm van verhalen, interviews, tips, columns en veel foto’s. Denk aan onderwerpen als de kosten van aanleg (lees: waarom een groene tuin inrichten goedkoper is dan een tuin met veel verharding aanleggen). Verder komen aan bod: typen tuin, inrichting, keuze van planten, de tuin in de diverse seizoenen, dieren in de tuin, gezondheid en groen, en tuintrends.

De uitgave is tijdloos en kan op elk moment van het jaar aan bewoners ter beschikking worden gesteld. Bijvoorbeeld bij informatiebijeenkomsten over nieuwbouwprojecten, oplevering van een project, tekenen van een koop- of huurovereenkomst of de sleuteloverhandiging. Het magazine is zowel digitaal als op papier beschikbaar. Kijk hier voor alle mogelijkheden.